Προσωπικά έχοντας τεράστια εμπειρία από διάφορες λύσεις λογισμικού για την εστίαση θα αναφέρω τρία βασικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστικών λύσεων:

  1. Φορητή παραγγελιοληψίας χωρίς “κωλύματα”.
  2. Άμεση έκδοση απόδειξης.
  3. Συνεχής τεχνική υποστήριξη.

To WebSOFT ARM Restaurant & Cafe αποτέλεσε την λύση που μας βοήθησε να ανταποκριθούμε με απόλυτη ακρίβεια στην άμεση εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας”. Επίσης, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η εμπειρία τους ήταν καταλυτική στην επιτυχία σε αυτό το νέο μας εγχείρημα.

Η λύση που για μια ακόμη φορά παρέδωσε ο συνεργάτης μας WebSOFT αποτελεί ορόσημο . Τα σημαντικότερα οφέλη είναι η πλήρη υποστήριξη παλαιού και νέου εξοπλισμού χωρίς πρόσθετη εκπαίδευση των στελεχών μας. Ταυτόχρονα, τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής αποτελούν από μονά τους καινοτομίες που τα οφέλη είναι άμεσα αντιληπτά.

H λύση που παραδόθηκε από την εταιρεία WebSOFT αποτελεί σήμερα την πλέον πλήρη, άρτια και φυσικά καινοτόμο λύση. Αποτελεί μια άριστη απόδειξη της ικανότητας και των τεχνολογικών επιτευγμάτων που μπορεί να αποκομίσει ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την επένδυση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.