Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των ωφελειών που απολαμβάνουν οι πελάτες μας, από τις δυναμικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες των ανθρώπων μας. Ανθρώπων που φροντίζουμε η γνώση και τα προσόντα τους να αναβαθμίζονται συνεχώς, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένα με την σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα.

Αυτός ο δυναμισμός είναι το κίνητρο μας και μας κάνει να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες από τότε που ξεκίνησε την λειτουργία της η εταιρεία.

Αναζητούμε καθημερινά νέα άτομα, που έχουν όρεξη για δουλειά, διάθεση και φιλοδοξία να εργαστούν σε μια μεγάλη εταιρεία που συνεχώς προοδεύει.

Άτομα με διάθεση για δουλειά και δυνατότητες ανάπτυξης δημιουργικής πρωτοβουλίας, με εξέχουσες προσωπικότητες και δίψα για μάθηση και προσφορά.

Άτομα που έχουν νέες πρωτοποριακές ιδέες και όρεξη για αρμονική εφαρμογή.

Άτομα με υπευθυνότητα , διορατικότητα και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, με αναλυτική και τεκμηριωμένη σκέψη.

Άτομα με οργανωτικές ικανότητες, δυνατότητες προσαρμογής σε απαιτητικές ομάδες εργασίας.Είτε είστε ένας νέος που τώρα ξεκινά την σταδιοδρομία του, είτε είστε ένας πετυχημένος επαγγελματίας που αναζητά μεγαλύτερες προκλήσεις, ή ένας σπουδαστής που ονειρεύεται μια συναρπαστική καριέρα γεμάτη εμπειρίες, στην WebSOFT θα δείτε το όραμα σας να γίνεται πράξη.

Οι δυνατότητες προσφοράς στους μελλοντικούς συνεργάτες μας είναι απεριόριστες. Έχοντας ως βάση ότι κάθε έτος που προσθέτουμε στην λειτουργία μας έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούμε πολλά καινοτόμα προϊόντα, γιατί ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης μας οδηγεί σε νέες λύσεις και μια πολιτική προσωπικού που στοχεύει στην αύξηση της επαγγελματικής αξίας του.