ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

WebSOFT® ανώνυμος εταιρεία πληροφορική, ιδρύθηκε το έτος 2002 από στελέχη που από το έτος 1995 ασχολούνται με τον προγραμματισμό στην Ελλάδα, για να αποτελεί σήμερα μια αξιόπιστη εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων λογισμικού στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
Παρακολουθώντας συστηματικά τα διαδραματιζόμενα διεθνώς όσον αφορά τα θέματα λογισμικού διευρύνει συνεχώς το φάσμα των εφαρμογών της ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα.
Προετοιμάζει το μέλλον με μεθοδικότητα, διορατικότητα και στρατηγική, επενδύοντας στα στελέχη της ώστε να είναι εναρμονισμένη με την σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα.
Σκοπό της εταιρείας είναι η παραγωγή και προώθηση λογισμικού υψηλών προδιαγραφών μέσω «ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης» προς τον πελάτη.
Με ξεκάθαρη πελατοκεντρική φιλοσοφία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, προηγμένα και εύχρηστα προϊόντα, η WebSOFT μέσα σε μόνο δέκα χρόνια εμπορικής λειτουργίας έχει εγκατεστημένα πάνω από 1.500 Point of Sales σε πάνω από 300 πρωτοπόρες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.
Η WebSOFT ξεκίνησε με έναν απλό στόχο: Να κάνει την μηχανογράφηση στους εμπόρους λιανικής προσιτή και το πέτυχε! 
Όραμα μας είναι η αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής ώστε να φέρουμε στους εμπόρους λιανικής τα χειροπιαστά πλεονεκτήματα, προσφέροντας τους τη δυνατότητα άμεσης και προσιτής μηχανογράφησης εύκολα και απλά.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η WebSOFT από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ανταποκρίνεται στις ανάγκες υποστήριξης των πελατών της, παρέχοντας στους νόμιμους χρήστες των προϊόντων της μιας ευρεία γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης είτε ή ίδια είτε μέσω των 48 και πλέων πιστοποιημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.
Τα προγράμματα υπηρεσιών διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μεταξύ των προγραμμάτων είναι η υποστήριξη Total Support για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, Professional Support για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και Personal Support για μικρού μεγέθους επιχειρήσεις.
Για την διασφάλιση των στόχων και την αξιοπιστία και ποιοτήτων των προϊόντων και τον παρεχόμενων υπηρεσιών τέθηκαν σε εφαρμογή από το 2012 σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Το σύστημα αυτό ελέγχει τις δραστηριότητες του συνόλου της εταιρείας και είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Λειτουργήστε αποτελεσματικά καταστήματα λιανικής, περνώντας άμεση πληροφόρηση που θα σας οδηγήσει σε σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις με το λογισμικό (Software) WebSOFT Advanced Retail Manager που έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σε εταιρείες και οργανισμούς την δυνατότητα να αποκτήσουν μεγαλύτερη ικανότητα να προβάλλουν, να βρίσκουν, να οργανώνουν πληροφορίες και να ελέγχουν ουσιαστικά την καθημερινή λειτουργία τους σε πολλά και απομακρυσμένα υποκαταστήματα σε πραγματικό χρόνο.

Λειτουργήστε αποτελεσματικά σε φορητές συσκευές και αποκτήστε ανταγωνιστικά και άμεσα αποτελέσματα παραγωγικότητας και ασφαλούς πληροφόρησης με το λογισμικό (Software) WebSOFT IntelliTerminal, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους εμπόρους λιανικής την δυνατότητα να εκτελούν καθημερινές λειτουργίες συλλογής δεδομένων άμεσα και με ακρίβεια σε ελάχιστο χρόνο.

Δώστε αποτελεσματική πληροφόρηση μέσα από τα ειδικά κιόσκια ενημέρωσης στους πελάτες σας και αποκτήστε έναν “σύμμαχο” με το λογισμικό (Sotware) WebSOFT IntelliKiosk που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους πελάτες των εμπόρων λιανικής την δυνατότητα ενημέρωσης για τις τιμές και άλλες χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του καταστήματος σε ελάχιστο χρόνο χωρίς την παρέμβαση του προσωπικού της επιχείρησης άμεση πληροφόρηση είναι πάντα το ζητούμενο κάθε επιχείρησης που επενδύει στο μέλλον.

Ο τομέας εστίασης αποτελεί έναν από τους βασικούς κλάδους της οικονομικής καθημερινότητας, με σημαντικά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα αλλά και πλύ έντονο ανταγωνισμό.

Η WebSoft με το IntelliRestaurant & Cafe, διαθέτει μια ολοκληρωμένη και τεχνολογικά άρτια εφαρμογή, με ενσωματωμένες καινοτόμες λειτουργίες διαχείρισης, καλύπτοντας τις ανάγκες ελέγχου σταθερής και γρήγορης εξυπηρέτησης ανεξαρτήτως μεγέθους.

SOLVING ANY IT PROBLEMS

Στόχοι Μας

01

Να κάνει την μηχανογράφηση στους εμπόρους λιανικής προσιτή και το πέτυχε!

Όραμα μας είναι η αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής ώστε να φέρουμε στους εμπόρους λιανικής τα χειροπιαστά πλεονεκτήματα, προσφέροντας τους τη δυνατότητα άμεσης και προσιτής μηχανογράφησης εύκολα και απλά.

02

Κορυφαία ποιότητα λογισμικών λιανικής πώλησης

H παραγωγή και προώθηση λογισμικού υψηλών προδιαγραφών μέσω «ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης» προς τον πελάτη.

Οι Συνεργασίες Μας

Microsoft Small Business Specialist

read more

Symantec Registered Partner

read more

Toshiba IBM

read more

Wincor Nixdorf

read more

Providing IT systems & solutions

Οι Αρχές Μας

01

Οι ιδέες μας, η συμπεριφορά μας και οι υλοποιήσεις του ανθρώπινου δυναμικού μας συνιστούν κρίσιμες παραμέτρους για την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας σας και την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

02

Σεβασμό στην προσωπικότητα και την προσφορά, εμπιστοσύνη στην ικανότητα και στην κρίση των συνεργατών μας.

03

Το πάθος μας για την δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων προς τον πελάτη, βασίζεται στην ουσιαστική κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, καθώς και στην βαθία γνώση της αγοράς της εντατικής λιανικής πώλησης.